Ons verhaal

eGOAT Nederland

eGOAT is jouw partner in het streven naar een gebalanceerde levensstijl. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren in zowel je binnen- als buitenomgeving, waardoor je moeiteloos kunt genieten van het beste van beide werelden. Of je nu ontspant in je huiselijke omgeving of de natuur verkent, met eGOAT wordt elke ervaring verrijkt met comfort en stijl.

Met eGOAT wordt het omarmen van het buitenleven een natuurlijke en plezierige ervaring. Onze assortimenten zijn doordrenkt met innovatie en functionaliteit, zodat je kunt genieten van de vrijheid van het buiten zijn zonder concessies te doen aan comfort en gemak. Of je nu een wandeling maakt in het park of op praktische oplossingen zoekt voor alledaagse problemen, met eGOAT ben je klaar voor elke situatie.

Wij stellen ten alle tijde jouw comfort centraal. Onze producten worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp, waardoor ze een naadloze aanvulling vormen op jouw levensstijl. eGOAT biedt jou de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Onze missie

''Bij eGOAT streven we ernaar om de manier waarop mensen comfort en gemak ervaren in hun dagelijks leven te revolutioneren. Dit willen we doen door middel van hoogwaardige, duurzame producten die kwaliteit combineren met functionaliteit aan te bieden''.

Wij zijn eGOAT

DE MENSEN ACHTER EGOAT

Wij werken samen met een team van getalenteerde specialisten, die elk hun eigen unieke vaardigheden hebben. Samen met onze partners, zowel nationaal als internationaal, streven wij ernaar om de beste producten te selecteren en ontwikkelen.

Als organisatie werken wij continu aan het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit doen wij met grote passie en veel enthousiasme, om zo de kwaliteit van leven van onze klanten te verbeteren.

Kernwaarden

Waar staan we voor?

eGOAT Nederland omarmt een reeks kernwaarden die voortkomen uit onze merkverhaal en essentie. Ten eerste staat comfort hoog in het vaandel. We streven ernaar om producten te leveren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een gevoel van gemak en welzijn bieden, waar je ook bent.

Daarnaast hechten we waarde aan stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen. Onze producten zijn doordacht vormgegeven en vervaardigd met oog voor detail, zodat ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een esthetische meerwaarde bieden aan jouw leefruimte.

Duurzaamheid is een andere pijler van eGOAT Nederland. We streven ernaar om producten te maken die niet alleen lang meegaan, maar ook het milieu zo min mogelijk belasten. Dit vertaalt zich in ons streven naar gebruik van milieuvriendelijke materialen en productieprocessen.

Tot slot omarmen we het concept van veelzijdigheid. Onze producten zijn ontworpen om zich aan te passen aan verschillende omgevingen en situaties, zodat ze perfect passen bij de diverse behoeften en levensstijlen van onze klanten. Met deze kernwaarden als leidraad streven we ernaar om het leven van onze klanten te verrijken en hen te voorzien van producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een gevoel van comfort, stijl en duurzaamheid bieden.

Bewustzijn

Binnen een sector die niet per se bekend staat om zijn duurzaamheid, streven we bij eGOAT Nederland ernaar om waar mogelijk duurzame initiatieven te omarmen. We geloven dat zelfs kleine stappen een grote impact kunnen hebben op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van milieubewustzijn.

Een van de manieren waarop we ons inzetten voor duurzaamheid is door zorgvuldig partners te selecteren voor de invoer van onze producten. We werken samen met leveranciers die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken en ondersteunen initiatieven voor herbebossing door bomen te planten als onderdeel van onze samenwerking.

Daarnaast streven we naar duurzame verpakkingsmaterialen en verzendmethoden. We gebruiken materialen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu en proberen het gebruik van plastic te verminderen waar mogelijk. Bovendien verzenden we producten zonder omdoos, waarbij we rechtstreeks verpakken in recyclebare materialen, om onnodig afval te minimaliseren.

Bij eGOAT Nederland geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om bewust te handelen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door deze initiatieven te omarmen, streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om op verantwoorde wijze bij te dragen aan het behoud van onze planeet.