Samenwerken met eGOAT

De samenwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een relatiegeschenk of een langdurige samenwerking. Dit kan met eGOAT!

Maatwerk met eGOAT

Onze producten maken het leven van jouw klanten of collega's leuker, makkelijker en fijner. Hierbij kun je denken aan uiteenlopende relatiegeschenken. Toilettassen, Koeltassen, Koffiebekers, Paraplu's, Sleutelkluizen en meer. Van verbeteren van wooncomfort met MiKas tot reisavonturen met GOAT Outdoor. We bieden een breed assortiment aan dat perfect past bij de behoeften van jouw klant. En als je nog niet zeker weet wat je nodig hebt, ook dan is er niks aan de hand. We zijn altijd bezig met het uitbreiden van onze collectie en verzorgen maatwerk op aanvraag.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Unieke geschenken op maat

Als je op zoek bent naar een manier om waardering te tonen, je merk te versterken en/of een blijvende indruk te maken, zijn op maat gemaakte relatiegeschenken een uitstekende keuze.

Bij eGOAT Nederland zijn we er van overtuigd dat een gepersonaliseerd cadeau een blijvende indruk achterlaat. Uitermate geschikt als persoonlijke attentie. Personalisatie is al mogelijk vanaf kleine aantallen.

Mogelijkheden:

  • 10-99 stuks: Mogelijkheden in staffelkortingen;
  • 100+ stuks: Mogelijkheden om uw logo op het product toe te laten passen;

Om een passende aanbieding te kunnen doen ontvangen we graag de specifieke wensen op het gebied van aantallen, gewenste levertijd en verdere wensen.

Unieke merken

Onze klanten zijn als wandelaars: ze gaan voor het beste uitzicht. Met een beoordeling van gemiddeld 9+ hebben we al mooie uitzichten, maar we blijven graag de top beklimmen.

Top kwaliteit

Bij eGOAT weten we als geen ander dat kwaliteit geen compromissen kent. Onze merken GOAT Outdoor & MiKas zijn winnaars in eigen vakgebied.

Ambitieus

In korte tijd hebben we al internationale stappen gezet en zakelijke klanten blij gemaakt. We zijn vastbesloten om door te blijven groeien. Sky is the limit!

Partner-up

Van plan om je winkelvoorraad te verrijken met duurzame producten die jouw klanten blij maken? Of wil je een groot aantal artikelen inkopen voor jouw collega's of zakelijke relaties? Onze producten zijn niet alleen geschikt voor de thuisblijvers, maar ook voor de echte avonturiers en natuurliefhebbers. Buiten onze getoonde collectie hebben we nog veel meer mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

De paraplu's zijn goed van kwaliteit en zien er mooi uit. In- en uitklappen gaat via één druk op de knop, heel handig. De levering was op afgesproken datum en zelfs persoonlijk afgeleverd vanwege onze grote bestelling. Het contact met eGOAT verliep erg prettig. Zeer servicegericht, persoonlijk en snel!
— Renske - Landelijke Huisartsen Vereniging -
Wij hebben een super soepele samenwerking gehad met eGOAT! Het contact verliep zeer vlot en de levering was zelfs tot aan de deur, dat alles voor een scherpe prijs. De toilettassen die wij hebben ingekocht waren kwalitatief goed en zoals beschreven. Wij raden eGOAT zeker aan!
— Lyke - Zorgaanbieder Nederland
Onlangs hebben wij Koffiebekers To Go besteld voor onze vaklieden. Het contact met het bedrijf was erg vlot en duidelijke communicatie, erg fijn! De Koffiebekers zijn van uitstekende kwaliteit en onze vaklieden zijn er enorm tevreden mee. De levering was heel snel en geen gedoe gehad. Het ruime assortiment, de betrouwbaarheid, de nadruk op kwaliteit en de positieve ervaring maken dat we hier graag vaker bestellen. Nogmaals enorm bedankt.
— Sevde - Talis Nederland

Veelgestelde vragen

Absoluut! Bij eGOAT kunnen we jouw bestelling personaliseren met jouw eigen logo. Of het nu gaat om bedrijfsmerchandise, unieke geschenken of speciale evenementen, dit kan! Neem contact met ons op en geef jouw specifieke wensen aan!

Vanaf slechts een aantal producten kunnen we al samenwerken. Of je nu op zoek bent naar een klein aantal gepersonaliseerde items of een grotere bestelling wilt plaatsen, we staan voor je klaar. Neem contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden.

We werken met een eigen voorraad, dus afhankelijk van de specifieke wensen, kunnen we erg snel schakelen!

Neem contact met ons op via mail, Whatsapp of ons contactformulier en geef zo specifiek mogelijk jullie wensen aan! Hierna plannen wij een call in, zodat we jouw wensen kunnen verduidelijken en het proces in gang gaan zetten.

Krachten bundelen voor de beste resultaten