Focust jouw werkgever zich ook zo op het behalen van doelen en targets? En een stuk minder op het zorgen voor de eigen medewerkers en misschien ook klanten? Helaas komt dit in praktijk veel te vaak voor. Zorgen voor je collega's of medewerkers kan in de kleine dingetjes zitten. Hoe vaak geven we nog een compliment of waardering?

Wat nog leuker is en waar je zeker weten de blits mee maakt, een tof relatiegeschenken of leuke attentie voor je collega of je personeel! Als je wil laten zien dat je om je collega of medewerker geeft, is het geven van een persoonlijk cadeau altijd een goed idee. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan praktische cadeaus, welke bijdragen aan een gezondere werk-privé balans, maar ook helpen bij het verhogen van de productiviteit. Of ga bijvoorbeeld voor een duurzaam cadeau! Denk aan een kiezen voor een waterfles van gerecycled materiaal of een herbruikbare koffiebeker. Bedenk wat er bij jouw bedrijf past en zet je creatieve brein aan het werk!

Het geven van relatiegeschenken en attenties kan dus een belangrijk onderdeel zijn van het behouden van klanten en het motiveren van medewerkers. Maar wat als je nu op zoek bent naar iets specifiekers? Bijvoorbeeld relatiegeschenken met logo of cadeaus voor werknemers? Geen probleem, velen gingen je al voor! Bij eGOAT zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor allerlei verschillende wensen en behoeften. 

Ga na wat past bij jou als persoon en wat past bij de cultuur van de organisatie. Kijk gerust even rond of neem vrijblijvend contact op. Wij denken graag met je mee!